ساده است برای تشخیص قند در مواد غذایی کافی است کمی فهلینگ
بر روی آن ماده بریزید اگر به


رنگ قرمز در آمد بدانید آن ماده دارای قند است.
برای تشخیص پروتئین کافی است کمی اسید نیتریک روی آن ماده بریزید اگر
به رنگ زرد در آمد بدانید آن ماده دارای پروتئین است.
برای تشخیص نشاسته کافی است کمی لوگل روی ماده مورد نظر بریزید اگر به
رنگ سیاه در آمد، معلوم میشود آن ماده دارای نشاسته است.





تاريخ : ۱۳۸۸/٢/٦ | ۱:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ابراهیم عصاره دزفولی | نظرات ()
.: Weblog Themes By BlackSkin :.