تمشک آبی:واکسن ضد سرطان

آنتی اکسیدانها با تثبیت مولکول‌های مضر رادیکال آزاد از سلولها محافظت می‌کنند و حتی می‌توانند از بروز برخی از صدمات ناشی از این مولکول‌ها در سلول جلوگیری کنند.

 

نیوتن افزود: براساس نتایج مطالعات مختلف آنتی اکسیدانها در پیشگیری از صدمات ناشی از مولکول‌های رادیکال آزاد که با بروز سرطان مرتبط هستند نقش قابل ملاحظه‌ای ایفا می‌کنند.

 

علاوه بر این تمشک آبی منبع سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و همچنین در تقویت فرآیند جذب آهن در بدن موثر است. ویتامین C در عین حال در بهبود عروق خونی و حفظ سلامت مطلوب آنها نقش دارد.

 

به گزارش روزنامه دیلی میل، آب میوه تمشک آبی و سایر محصولات و فرآورده‌های مشتق از این میوه نیز حاوی ریزمغذی‌های مفید هستند اما مقدار فیبر آنها خیلی کمتر از خود میوه تازه است.

 

بعلاوه افزودن قند و شربت ذرت به این آب میوه‌ها بدون شک از ارزش‌ تغذیه‌ای این میوه کم می‌کند. بنابراین متخصصان مصرف شکل تازه و خام تمشک آبی را توصیه می‌کنند که یک فنجان آن حاوی 80 کالری انرژی است.

/ 0 نظر / 100 بازدید